Met de Outlook app is het mogelijk om een gedeelde mailbox in te stellen. In tegenstelling tot de Desktop app worden gedeelde mailboxen niet automatisch in de app ingesteld. Volg de volgende instructies om deze alsnog in te kunnen stellen:

Stel eerst het account in waarmee je toegang hebt tot de gedeelde postvakken.

1. Ga naar instellingen.
  2. Klik op Account toevoegen en kies hierbij voor Gedeeld E-mail account toevoegen.
  3. Indien nodig, kies hier het account waar je de gedeelde postvak aan toegewezen is.
  4. Voer het e-mail adres van de gedeelte postvak in.
  5. Sla de instellingen op. Het kan even duren voordat Outlook de eerste berichten laat zien. Het kan zijn dat Outlook hierdoor onterecht aangeeft dat er geen berichten zijn.