Je kan in Office365 e-mail adressen aan maken die e-mails doorsturen naar een extern e-mail adres zonder dat je een extra nodig nodig hebt. In dit artikel leggen wij uit hoe je dit kan doen.

1. Log in op de admin portal.
  2. Ga naar Exchange.
  3. Ga naar Recipients -> Contacts.
  4. Vul de volgende data in:
    1. Display name
    2. Alias
    3. external address (hier gaat de e-mail naar toe, bijvoorbeeld bob.debaas@kpn.com)
    4. Bij de user id dien je de eerste waarde van het e-mail adres in te vullen tot aan het apenstaartje. Stel, je wilt bob@yourwebhoster.eu door laten sturen naar bob.debaas@kpn.com, dan is bob je user id.
    5. Voer een willekeurig wachtwoord in. Je hebt deze later niet meer nodig.
    6. Klik op Save.

Probeer pas na een halfuur om een e-mail te versturen. Microsoft Office365 heeft enige tijd nodig om de wijzigingen te verwerken.