Kan ik jullie server beheer dienst wederverkopen?

Gewijzigd op Wed, 13 Oct 2021 om 09:58 AM

Yourwebhoster.eu biedt op alle virtuele servers de server beheer dienst aan. Omdat de virtuele servers ook wederverkocht kan worden is het ook in bepaalde gevallen mogelijk om de server beheer dienst te wederverkopen. Heb je interesse om de server beheer dienst op een server die niet bij Yourwebhoster.eu draait, neem dan contact met ons op via de chat.

Hoe werkt dit?

Het uitvoeren van de server beheer dienst zal zoals normaal verlopen. Wij houden contact met de wederverkoper en de wederverkoper geeft ons de opdracht om eventuele aanpassingen te maken aan een server.

Het is niet mogelijk om de eindklant rechtstreeks met ons de laten communiceren. De ondersteuning aan de eindklant dient door de wederverkoper te gebeuren.

Wanneer is wederverkoop mogelijk?

Over het algemeen is het wederverkopen van de server beheer dienst bijna altijd mogelijk. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen willen wij graag weten wat de beschikbaarheid is van de wederverkoper.

Ik wil de server beheer dienst wederverkopen

Graag verwelkomen wij je om contact op te nemen via de chat zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.