Hoe kan ik PHP instellingen aanpassen met de PHP selector

Gewijzigd op Sat, 16 Oct 2021 om 11:12 AM

Met de PHP selector kan je éénvoudig de PHP instellingen aanpassen.

DirectAdmin

1. Navigeer naar DirectAdmin en kies voor een domeinnaam op user level.
  2. Klik onder Advanced Features op Select PHP version.
  3. Ga verder naar het kopje PHP instellingen aanpassen in dit artikel.

cPanel

1. Log in bij cPanel.
  2. Navigeer naar Software -> Select PHP version of voer in de zoekbalk bovenaan Select PHP versionTijdens het invoeren zal cPanel het icoon weergeven.
  3. Ga verder naar het kopje PHP instellingen aanpassen in dit artikel.

PHP instellingen aanpassen

1. Klik op Switch To PHP Options.
  2. Klik op de waarde die je wilt aanpassen.
  3. Voer de nieuwe waarde in.
  4. Klik op Apply.
  5. Klik op Save.

Indien een bepaalde instelling niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op.

Om de verdere opties aan te passen kan je naar de volgende gerelateerde artikelen gaan: