Help! Mijn website of server is onbereikbaar

Gewijzigd op Wed, 13 Oct 2021 om 09:55 AM

Ondanks dat wij ons best doen om alles online te houden, kan het helaas toch voorkomen dat je website onbereikbaar is. Hier kunnen diverse oorzaken voor zijn. Controleer op ons Twitter account voor storingsmeldingen.

Mocht er geen melding zijn, dan raden wij aan om contact op te nemen via de chat rechtsonder. Verder dien je de volgende informatie door te geven. Hoewel niet alle informatie altijd even relevant lijkt te zijn, kan het toch mogelijk het probleem sneller oplossen.

• De URL waar je mee test.
  • Het tijdstip en datum waarop je de URL hebt geopend. Hiermee kunnen we beter eventuele fouten oplossen.
  • Het IP adres (www.watismijnip.nl)
  • De browser en je besturingssysteem.