Hoe kan ik de dagelijkse Web Monitoring Tool-rapporten uitschakelen?

Gewijzigd op Fri, 24 Jun 2022 om 05:01 PM

Je kan CloudLinux instellen om alle websites die op de server worden gehost, te controleren op fouten, traagheid en meer. Je kan hier meer lezen over de Web Monitoring Reports van CloudLinux. Het is een geweldige functie om proactief je website of klant websites pro-actief te monitoren. De dagelijkse rapportage kan echter een beetje overweldigend zijn. In dit artikel laten we je zien hoe u de dagelijkse e-mail kunt uitschakelen met Web Monitoring Reports (WMT-rapport).

Vereisten

Afhankelijk van het bedieningspaneel is de volgende toestemming vereist:

DirectAdmin - Admin gebruiker

cPanel - WHM-toegang met toegang tot de CloudLinux-plug-in

Plesk - Toegang op beheerdersniveau

Stap 1 Navigeer naar de CloudLinux-plug-in.

Stap 2 Klik op Website Monitoring.

Stap 3 Klik op Settings.

Stap 4 Schakel de volgende optie uit: Enable summary notifications

De instellingen worden automatisch opgeslagen en zijn direct actief.