Hoe kan ik de gewenste PHP versie en PHP modules in Plesk aanpassen

Gewijzigd op Wed, 24 Apr 2024 om 12:39 PM

Met je hosting pakket geniet je van PHP 4.4 to wel PHP 8.3 en hoger (indien beschikbaar). Met de PHP selector kan je kiezen welke versie je wil gebruiken en welke modules.

Tip: werkt je website niet meer na het upgraden?
Niet alle applicaties werken met de nieuwste PHP versie. Raadpleeg eerst of de applicatie de nieuwe versie ondersteunt en doe dit ook voor de plugins/modules.

Voor het verder oplossen van de fouten, kan je de log bestanden openen in Plesk. Hier kan je vaak meer informatie vinden over waarom het fout gaat. Los het probleem vervolgens op of verlaag je PHP versie.

Krijg je na het aanpassen van de PHP-instelling niet de gewenste versie? Klik hier om Plesk juist in te stellen.