Hoe werkt het bestellen bij Yourwebhoster.eu?

Gewijzigd op Fri, 24 Sep 2021 om 07:34 AM

Om te beginnen kies je op Yourwebhoster.eu het gewenste product en configureer je deze naar wens.

Wij corrigeren de BTW naar land en regels zodra je de contact gegevens hebt ingevoerd. Voor de BTW regels verwijzen je graag naar de BTW pagina.

Als alle gegevens zijn ingevuld en je de bestelling bij ons plaatst dan dien je een telefoonnummer in te voeren die wij gebruiken om de bestelling mee te verifiëren. Naar dit nummer zal een SMS gestuurd worden met de verificatie code. Die dient dan weer op onze website ingevoerd te worden.

Is het niet gelukt om de bestelling te verifiëren? Geen zorgen, neem dan contact met ons op via de chat.

Als de verificatie is voltooid dan wordt de factuur voor de bestelling getoond. Hier kan de gewenste betaalmethode gekozen worden. Let er op dat een bestelling pas na het ontvangen van een betaling opgeleverd zal worden. Controleer daarom de betaalmethodes bij Yourwebhoster.eu of deze de betaling direct bevestigen of dat hier een vertraging in zit.

Oplevering van de bestelling

Als wij de betaling bevestigd krijgen dan sturen wij gelijk een e-mail met de factuur gemarkeerd als betaald. Indien van toepassing sturen wij een aparte e-mail met de login gegevens van de nieuwe dienst. Het kan gebeuren dat deze e-mails in de spam folder terecht komt. Er kan wel enkele minuten vertraging in de e-mail zitten in verband met het opzetten van de dienst.

Ik heb geen oplevering e-mail ontvangen!?

Heb je een betaalbevestiging gehad maar geen login gegevens? Of heb je helemaal niks gehad? Kijk dan in het e-mail logboek. Het kan zijn dat de e-mail in de spamfolder is terecht gekomen of door een spamfilter is geblokkeerd.