Welke besturing systemen ondersteunt DirectAdmin

Gewijzigd op Wed, 13 Oct 2021 om 08:52 PM

Voor DirectAdmin kan je gebruik maken van de volgende besturing systemen:

• CloudLinux 5.x 32/64-bit, 6.x 32/64-bit, 7.x 64-bit
  • Redhat Enterprise / Cent OS 5.x 32/64-bit, 6.x 32/64-bit, 7.x 64-bit
  • Debian 7.x 32/64-bit, 8.x 64-bit, 9.x 64-bit
  • Ubuntu*
  • FreeBSD 8.x 64-bit, 9.x 32/64-bit (9 heeft mogelijk een gecompileerde versie van Exim van source nodig)

* Ubuntu is gebaseerd op Debian. Daarom moet je nagaan van welke Debian versie de Ubuntu versie gebruik maakt. Dit kan via cat /etc/debian_version.

Debian 9

Ondersteuning voor dit besturingsysteem in DirectAdmin is nog niet aanwezig.

Een DirectAdmin licentie is gekoppeld aan het besturingssysteem

Indien je bij ons een licentie hebt en een ander besturing systeem wilt gebruiken, dan dien je de licentie door ons daar naar aan te laten passen. Anders krijgt je besturingssysteem niet de juiste installatie bestanden en zal de installatie mislukken.

Kijk voor de meest recente informatie op https://www.directadmin.com/install.php.