Certificaat aanvraag proces

Gewijzigd op Mon, 18 Oct 2021 om 07:16 AM

Als je een SSL-certificaat hebt aangeschaft, dan dien je het volgende proces te volgen om de aanvraag volledig in te dienen.

1. Navigeer naar het klantenpaneel en log in.
  2. Klik op Diensten -> Mijn services.
  3. Klik op de status van de SSL-dienst die je zojuist hebt aangeschaft.
  4. Klik bij SSL Panel op open.
  5. Klik op Bewerk/vraag certificaat aan. Rechtsboven kan de taal aangepast worden indien nodig.
  6. Voer de CSR in. Heb je geen CSR, klik dat op Genereer een nieuw CSR. In het laatste geval zal de key per e-mail verstuurd worden. Je kan ook kiezen om in cPanel of DirectAdmin zelf de key aan te maken. Als je dat gedaan hebt, ga dan naar stap 8.
  7. Voer bij basis domein de domeinnaam in waar je het voor wilt aanvragen.
  8. Klik op Aanvraag.

Opmerking: Afhankelijk van het type certificaat kan extra informatie gevraagd worden.