Geef cPanel gebruiker toegang tot alle DNS instellingen

Gewijzigd op Mon, 18 Oct 2021 om 07:18 AM

Het kan zijn dat in cPanel de DNS-instellingen beperkt beheerd kunnen worden door de gebruiker (bijvoorbeeld alleen A, CNAME en MX). In dit artikel kan je de gebruikers de extra toegang geven.

1. Login bij WHM.
  2. Klik op Packages -> Feature Manager
  3. Selecteer de juiste feature list. Normaal gesproken heeft elke gebruiker de default feature list.
  4. Klik op Edit .
  5. Scroll naar beneden en vink Zone Editor (AAAA, CAA, SRV, TXT) aan.
  6. Klik op Save.

De gebruiker heeft nu toegang tot alle DNS-instellingen gerelateerd tot diens domeinnamen.