Apple Mail: This message has no content

Gewijzigd op Thu, 14 Oct 2021 om 07:37 PM

Het kan soms voor komen dat Apple Mail de foutmelding "This message has no content" weergeeft. Het kan echter toch zijn dat de e-mail wel een bericht bevat maar dat Apple Mail deze niet kan verwerken.

Een oplossing is om de e-mails bijvoorbeeld via de webmail te bekijken. Maar je kan ook gebruik maken van andere applicaties zoals Airmail (deze leest ook de e-mails van Apple Mail uit).

Het is onduidelijk wat de precieze oorzaak hiervan is. Het kan zijn dat de technische opbouw van de e-mail fout is gegaan bij de zender waardoor Apple Mail dit mogelijk niet goed kan uitlezen. De zender kan kiezen om een andere programma te gebruiken als oplossing. Dit is in dat geval geen server fout.