Hoe pas je het cPanel thema aan

Gewijzigd op Fri, 02 Dec 2022 om 03:23 PM

cPanel is het Paper Lantern thema aan het uitfaseren. Je kan gelukkig je gebruikers (of je zelf) éénvoudig overzetten met de volgende instructies.

Wijzig het cPanel-thema in WHM

Werk de pakketten bij met het nieuwe cPanel-thema

Stap 1

Navigeer naar WHM -> Home -> Packages -> Edit a package

Stap 2

Werk het thema in het pakket bij naar Jupiter. Als je het pakket wijzigt, worden de instellingen van de door het pakket geconfigureerde services opnieuw toegepast.

Update meerdere gebruikers met het nieuwe thema in WHM

Stap 1

Navigeer naar WHM -> Home -> Multi Account Functions -> Modify/Upgrade Multiple Accounts

Stap 2

Selecteer de gebruikers die je wil updaten en selecteer het nieuwe thema. Hiermee wordt het thema bijgewerkt.

Wijzig het cPanel-thema als gebruiker in cPanel

Stap 1

Selecteer het thema Jupiter in het blok General Information.