Acronis backup voor LVM partities

Gewijzigd op Sun, 17 Oct 2021 om 04:49 PM

Je hebt de volledige controle over welke data wordt opgeslagen. Dat betekend dat je met Acronis kan kiezen om alleen de LVM partities terug te plaatsen.

Hoe Acronis instellen om een back up te maken van specifieke LVM partities

1. Navigeer naar het Acronis controle paneel en log in.
  2. Klik op de machine die je hebt aangemaakt.
  3. Maak een nieuw back-up schema aan.
  4. Kies bij Back-up van voor Schijven/volumes.
  5. Klik op Items waarvan een back-up moet worden gemaakt en kies de partities waarvan je een back-up wilt maken. Zie afbeelding 1.
  6. Klik op OK.
  7. Maak andere aanpassingen indien nodig.
  8. Klik op Maken.

Leer hoe je een individuele bestanden van een backup van LVM partities kan terugplaatsen.

Afbeelding 1: kies de partities.