Open firewall poorten voor Acronis Cloud Backup

Gewijzigd op Sun, 17 Oct 2021 om 04:52 PM

Voor cloud backup, workstations en mobiele apparaten is geen speciale aanpassing aan de firewall nodig. Andere backup methodes hebben wel aanpassingen in de firewall nodig. De poorten die geopend dienen te worden voor Acronis Cloud Backup staan in de onderstaande lijst.

TypePoortBeschrijving
TCP443, 8443Toegang backup console, aanmelden agenten, downloaden certificaten, gebruiker login en downloaden van bestanden van de cloud storage.
TCP5905, 7770 - 7800Communicatie tussen componenten
TCP445, 250001Installatie op afstand
TCP443, 902Toegang tot vCenter Server en ESX(i) hosts
TCP44445
Dataoverdracht van backups.
TCP443, 44445 en 55556Maken van backups naar de cloud.
TCP6109Active Protection

Als je meer informatie zoekt, dan kan je hiervoor terecht bij de officiƫle documentatie voor Acronis Cloud Backup.

Uitgaande poorten: ,5905,7770:7800,8443,44445,55556