Hoe kan ik SSL voor mijn domeinnaam in Directadmin instellen

Gewijzigd op Sat, 16 Oct 2021 om 10:43 AM

1. Log in bij DirectAdmin.
  2. Als je meerdere accounts hebt, klik op Domain Administration. Als je dit niet hebt, klik dan op Domain Setup.
  3. Klik op de domeinnaam waar je SSL voor aan wilt zetten.
  4. Zorg er voor dat  "Secure SSL" aan staat. Als je deze optie niet hebt dan betekent het dat SSL voor je account niet aan staat. Al onze diensten hebben standaard deze optie aan.
  5. Als je een aparte map voor SSL wilt gebruiken, vink dan  "Use a directory named private_html" aan.
  6. Als je de public_html inhoud ook voor SSL wilt gebruiken, vink dan "Use a symbolic link from private_html to public_html - allows for same data in http and https" aan. Waarschuwing: De private_html folder en diens inhoud zal worden verwijderd. Zorg er voor dat je een backup hebt.
  7. Klik op Save.
  8. Stel je gratis SSL certificaat in.
  9. Forceer SSL.